perjantai 31. toukokuuta 2019

Kestohedelmäpussi

Virkkasin tälläisen kestohedelmäpussin, jotta ei tarvitsisi enää käyttää niitä kaupan pikkupusseja. Käytin jotain vanhaa puuvillalankaa ja 2mm koukkua. Yläosaan tein kujaan kiristysnauhan, jota voi käyttää myös kantolenkkinä. Tämä vaikutti ihan toimivalta ratkaisulta, kun kokeilin kotoa jo valmiiksi löytyneillä kiiveillä.

Jotkut ovat miettineet, että nämä pussit tuovat lisähintaa hedelmille punnitessa. Tämä minun kassini painaa 28 grammaa. Jos oikein säästelijäs haluaa olla, niin voihan ne hedelmät punnita vaikka ilman pussia. Ehkä jonkun perusmandariinien kohdalla ei jaksa alkaa erikseen niitä punnitsemaan, kun niissä kilohinta on kuitenkin niin pieni. En ole vielä kokeillut, että mihin kohtaan pussia kiinnittäisi hintalapun. Ehkä sen voisi teipata tuon nauhan ympärille. Näitä voisi tehdä lisääkin!

2 kommenttia:

  1. Kyllä sen hintalapun voi varmaan laittaa pussin kylkeen samoin kuin muovipussissakin. Vaikka tarttumapintaa onkin vähemmän. Olisipa enemmän tällaisten pussien käyttäjiä niin itsekin kehtaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kokeilla pysyisikö kyljessä kiinni. Eiköhän erilaiset kestokassit hedelmille ala yleistymään, kun ihmiset ovat alkaneet miettimään enemmän ympäristöasioita. :)

      Poista