perjantai 19. lokakuuta 2018

Uusi koti ja juustokakkua

En olekaan pitkään aikaan kerennyt julkaista tänne blogiin mitään. Osasyynä on ollut se, että ostimme poikaystävän kanssa omakotitalon. Talon ostaminen ja muuttohommat ei olekaan ihan yksinkertaisimmasta päästä. Pitää miettiä kaikkia lainajuttuja, sähkösopimuksia, vakuutuksia, jätehuoltoa ynnä muuta. Sitten vielä kaiken omaisuuden pakkaaminen ja muuttaminen päälle. Hieman on ollut stressiä kaikesta, mutta nyt alkaa jo helpottaa.

Talo on 1987 vuonna rakennettu puutalo. Asuinpinta-alaa on n. 150 neliötä. Alunperin meidän ei ollut tarkoitus ostaa ihan näin isoa taloa, mutta tämä tuntui sitten kuitenkin parhaimmalta. Tätä on aika paljon pintaremontoitu sisältä, mutta esimerkiksi suihkutilat kaipaisivat vielä remonttia. Olemme nyt noin kuukauden kerennyt asua täällä ja tuntuu kyllä kotoisalta!
Sukulaisille pidin jo tuparikahvittelut vähän aikaa sitten ja sinne tein voileipäkakkuja ja juustokakun. Olen vähän kyllästynyt juustokakkujen keksipohjiin. Tähän kakkuun kokeilinkin itselleni ihan uudenlaista pohjaa. Siihen kuului voita, valkosuklaalevy ja popcornia. Mielestäni se oli oikein hyvän makuista ja makea pohja sopi hyvin tuon kakun kanssa, koska lime-vadelmapäällinen ei ollut niin kovin makea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti